Nyhet

QOTSA på scenen for første gang etter at Homme sparket fotograf

GAFFA.no - alt om musikk.

Denne uka har det populære bandet spilt konserter i Canada.

Queens Of The Stone Age har stått på scenen igjen for første gang etter at Josh Homme sparket en fotograf under en konsert i desember.

LES OGSÅ: Snakker ut om seksuell trakassering fra kvinnelig fan.


Bandet besøkte Victoria på mandag, hvor de spilte How to Handle A Rope – en låt de ikke har spilt live på syv år. På onsdag gjestet de Vancouver, hvor de spilte Everybody Knows That You Are Insane fra 2005-albumet Lullabies To Paralyze – for første gang på 12 år. Det skriver NME.

Se begge opptredenene nedenfor.

Artikkelen fortsetter under videoene.


Det var i desember at det dukket opp en video i sosiale medier etter en QOTSA-konsert av at frontmannen hadde sparket en fotograf. Videobilder fra konserten viste at bandets frontfigur midt i en gitarsolo sparket fotografen i ansiktet, tilsynelatende med vilje.


Beklaget

Fotografen som ble sparket lastet opp videoen på sin Facebook-side, og i et intervju med magasinet Variety sa hun at hun var sikker på at sparket var med overlegg – og at hun vurderte å anmelde det. Hun måtte tilbringe natten på legevakten.

LES OGSÅ: Rockeband åpner hotell.


Homme slo først fast at sparket ikke var med vilje, men senere la han ut en video der han la seg langflat og beklaget. Han medga at han har gjort mange feil i livet og at den hendelsen var en av dem.

ANNONCE