Nyhet

Per Gessle om å være med i norske MGP: — Utrolig gøy

GAFFA.no - alt om musikk.

— Jeg er både stolt og glad over å ha fått skrive teksten. Nå havnet vi helt plutselig i Norge. Og i Melodifestivalen. Livet er fullt av overraskelser. Utrolig gøy.

Det skriver den svenske Roxette-stjernen i en presseuttalelse, ifølge TT. Gessle har skrevet teksten til artisten Charla Ks bidrag Stop The Music, mens landsmannen Alex Shield og Charla K står for musikken.

LES OGSÅ: I kveld tråkker denne duoen opp på Rockefeller.


Det har vakt stor interesse i Sverige, der blant andre Aftonbladet omtaler deltagelsen. I uttalelsen skryter Gessle også av den norske artisten:

— Charlotte er en naturbegavelse som har dette unike talentet at man lytter til henne uansett hva hun synger.

I svenske Melodifestivalen er ikke Per Gessle noen nykommer: Som låtskriver har han medvirket to ganger – i 1980 med teksten til Lasse Lindboms För dina bruna ögons skull og i 1986 till Lena Philipssons Kärleken är evig.


LES OGSÅ: Satser på rekordstor scene.

Charlotte Kjær, som Charla K egentlig heter, er allerede tilknyttet Gessles plateselskap Space Station 12. Hun sier til TT at det har vært «et veldig bra samarbeid» de tre imellom:

— Det har vært kreativt og effektivt. Jeg har stor respekt for Gessle. Han er en veldig kjent artist og låtskriver, en fantastisk låtskriver, sier den norske artisten.


(©NTB)

ANNONCE