Nyhet

Bookmakerne har mest tro på disse artistene

GAFFA.no - alt om musikk.

10. mars går Melodi Grand Prix 2018 av stabelen. Bookmakerne tror Stella Mwangi og Alexandra Rotan snyter Alexander Rybak for et nytt MGP-eventyr.

Mandag ble årets MGP-finalister presentert i NRKs Store Studio, og bookmakerne har allerede pekt ut sine favoritter. Stella & Alexandra er bookmakernes favoritt, med en vinnerodds på 2.80. De stiller sammen med sangen You Got Me.

Rybaks stiller med sangen That's How You Write A Song, og norsk-hviterussiske musikerens sjanser for seier gis en odds på 4.00.


— Forventningene rundt Alexander Rybaks comeback er gigantiske, men vi synes låten var litt «tam» og tror Stella & Alexandras sang treffer folket mer, sier PR-manager Mikael Mellqvist fra spilleselskapet Coolbet.com.

LES OGSÅ: Eric Clapton snakker ut om sin rasistiske fortid.

Rybak deltok i MGP i 2009 med sangen Fairytale, og vant den norske finalen. Musikeren vant også Eurovision Song Contest i Moskva med den største seiersmarginen siden dagens poengsystem ble innført i 1975. I år tror bookmakerne at konkurransen imidlertid vil bli tøffere.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Alejandro Fuentes, Ida Maria og Rebecca er blant outsiderne som også kjemper om MGP-seieren i år. Sistnevnte har en vinnerodds på 6.00, og Mellqvist ber folk se opp for Rebeccas bidrag.


— Det gjenstår å se hvilken sang folket trykker til sitt bryst. Det er ikke alltid førsteinntrykket er det beste, noen sanger trenger litt tid på å modnes og blir bedre etter hvert. Alejandro Fuentes forsøk på spansk er også spennende, sier Mellqvist.

LES OGSÅ: Sigrid vinner stort i GAFFA-Prisen 2017.

Årets MGP-finale finner sted lørdag 10. mars i Oslo Spektrum og skal ledes av Silya og Kåre Magnus Bergh. Det er totalt ti finalister som stiller opp.


(©NTB)

ANNONCE