Nyhet

Ville slutte med musikk - to måneder senere kom gjennombruddet

GAFFA.no - alt om musikk.

I et nytt intervju med KK snakker Dagny ut om den vanskelige tiden før gjennombruddet med Backbeat i 2015.

Den norske artisten slo gjennom med et smell med hitsingelen, og har de siste årene gitt ut flere singler samt EP-en Ultraviolet, som ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA. I 2017 gjestet hun 35 festivaler i tillegg til egne turnéer verden over.

I 2018 planlegger Dagny å slippe mange flere nye låter når hun tar en pause fra den hektiske turnévirksomheten.


LES OGSÅ: Fengslet rapper får overraskende støtte.

Men alt har ikke alltid vært like lett for den London-bosatte artisten. I et nytt intervju med KK sier hun hun var helt ferdig sommeren 2015, før slippet av Backbeat, og at hun vurderte å gi opp musikken.

— Jeg var lei, og alt var et pes. Jeg skulle flytte til Rena for å studere. I en lang periode føltes det som at jeg sto og ­stanget hodet tusen ganger inn i en vegg. Det verste var at jeg ikke var lei meg engang, for jeg var så klar for å avslutte denne musikkarrieren, forteller hun.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Det som fikk Dagny til å forandre mening var en telefonsamtale med faren i Tromsø. Han sa at hun burde fortsette litt til.


To måneder senere slo hun gjennom med hitsingelen.

— Nå føles det helt «alien» å tenke på at jeg ville slutte med musikk for bare et par år siden. Som om at det var et helt annet liv. Samtidig viser denne episoden at uansett hvor usikker jeg har vært, så har jeg aldri latt det stoppe meg. Det er jeg stolt over den dag i dag, for nå er jeg på langt nær ferdig, avslutter hun intervjuet.

LES OGSÅ: Darling West tar hjertesorgen til nye høyder.


Dagny er i disse dager aktuell med en liten norgesturné som starter i Tromsø 22. februar og avsluttes på Rockefeller i Oslo 10. mars. I tillegg til Tromsø og Oslo får Bodø, Trondheim, Stavanger, Haugesund og Bergen besøk av den norske artisten.

ANNONCE