Nyhet

Stjerneduo bekreftet til norsk festival

GAFFA.no - alt om musikk.

Slottsfjell hviler ikke på laurbærene etter forrige ukes slipp av French Montana. I dag er det klart at også Galantis gjester festivalen denne sommeren.

Duoen Galantis (bildet) har stått for store hits både for egne prosjekter og verdensstjerner. Christian Karlsson, også kjent som Bloodshy og del av Miike Snow, har skrevet låter for Madonna, Britney Spears og Kylie Minogue, mens Linus Eklöv var med på å skape Icona Pop-hiten I Love It.

LES OGSÅ: Fansen raser etter Marilyn Manson-konsert.


De to slo seg sammen i 2012 og slapp en selvtitulert debut-EP i 2014. Samme år opptrådte de to på Coachella, og året etter besøkte de Slottsfjell for første gang. Til sommeren kommer de tilbake igjen med singler som Runaway (U & I), GoldDust og ikke minst 2016-hiten No Money i bagasjen.

Artikkelen fortsetter under videoen.


— Nå gleder vi oss til full fest på Kongescenen til sommeren. Det blir mest sannsynlig en like eksplosiv feel-good konsert som sist, uttaler Sarah Winona Sortland i Slottsfjell overfor GAFFA.

LES OGSÅ: Suksess for «Black Panther».

Årets utgave av Slottsfjell kan ellers by på navn som Alan Walker, Sondre Justad, First Aid Kit, Fanny Andersen, Sløtface, Halie, Kakkmaddafakka, French Montana, Arif & Unge Ferrari, Lauv, Hkeem, Fieh, Milky Chance og Kjartan Lauritzen.


Festivalen arrangeres i dagene 19. til 21. juli.

ANNONCE