Nyhet

Nå skal Norges beste konsert- og festivalarrangører kåres

GAFFA.no - alt om musikk.

Fredag 2. mars samler arrangør-Norge seg til fest og konkurranse på Parkteatret i Oslo.

Det melder organisasjonen Norske Konsertarrangører via en pressemelding torsdag ettermiddag. Det loves en «spent men kollegial stemning», hvor de beste arrangørene skal hedres og feires når prestisjetunge og høythengende utmerkelser deles ut.

I dag ble samtlige finalister offentliggjort (se listen over de nominerte lenger nede i artikkelen).


— Norge er i verdensklasse når det kommer til antall festivaler og konsertopplevelser per innbygger. Bak alle små og store publikumsopplevelsene ligger det timesvis med hardt arbeid, dugnadstimer, planlegging og koordinering. 2017 var nok et sterkt år for det norske livefeltet og de nominerte representerer virkelig bredden av livescenen 2017, skriver organisasjonen i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Opptrer på Spellemannprisen.

En fagury bestående av Daniel Kvammen, The Dogs, Anita Halmøy Wisløff, Jonas Leborg, Anders Nilsen, Tom Lenartowicz, Kathrine Synnes Finnskog og Norske Konsertarrangører har nominert fem finalister i tre kategorier. Årets festivalarrangør, årets helårsarrangør og årets nykommer.


Se listen over de nominerte her:

Finalistene til Årets festival 2017

Jugendfest
Malakoff Rockfestival
Oslo World
Øyafestivalen
Tons of Rock


Finalistene til Årets helårsarrangør 2017

Rockeklubben i Porsgrunn
Parkteatret
Terminalen Byscene
Rockefeller
Studentersamfundet i Trondhjem

Finalistene til Årets nykommer 2017


Bakkefestivalen
G60 – Elvevill
Kulturhuset i Oslo
Rabalderfestivalen
Vill Vill Vest

De fem finalistene i hver kategori er klare etter fagjuryen har gjort sin vurdering av de nominerte arrangørene. Nå er det opp til kollegaer i konsert-Norge å avgjøre hvem som kan smykke seg med heder og ære etter prisutdelingen.

LES OGSÅ: Ville slutte med musikk - så kom gjennombruddet.


Årets prisutdeling finner sted på Parkteatret 2. mars kl 18 (under by:Larm). Til stede er konsertarrangører fra hele landet, samarbeidspartnere og øvrig bransje.

ANNONCE