Nyhet

Fergie beklager utskjelt opptreden

GAFFA.no - alt om musikk.

Artisten har fått massiv kritikk for sin fremføring av den amerikanske nasjonalsangen under en NBA-kamp i Staples Center i Los Angeles søndag kveld. Nå har hun beklaget sin opptreden som du kan se lenger nede i artikkelen.

Black Eyed Peas-sangerinnens langsomme versjon av sangen traff de riktige tonene, men var preget av høydramatiske fraseringer, blandet med passasjer som nesten ble hvisket frem med en sexy stemmebruk, noe som ikke falt i god jord hos mange seere.

Ifølge Associated Press var det dempet latter i salen på et tidspunkt under Fergies opptreden, mens den tidligere NBA-spilleren Draymond Green ble fanget på storskjermen med et forbauset ansiktsuttrykk.

LES OGSÅ: Kultband til Øya.

Etter opptredenen uttalte kommentatoren Charles Barkley at han «trengte en sigarett», og i sosiale medier er dommen hard - les et utvalg Twitter-meldinger lenger nede i artikkelen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Fergie har dog fått oppbacking fra en annen tidligere NBA-spiller, Shaquille O'Neal, som uttalte: «Fergie, jeg elsker deg. Det var annerledes. Det var sexy. Jeg likte det. La henne være i fred».

Kritikken har fått Fergie til å uttale følgende overfor TMZ: «Jeg har alltid vært beæret og stolt over å opptre med nasjonalsangen, og denne kvelden ville jeg gjøre noe helt spesielt for NBA. Jeg liker å ta kunstneriske sjanser, men det er klart at denne versjonen ikke traff den stemningen som var hensikten. Jeg elsker dette landet, og ærlig talt gjorde jeg mitt beste».

LES OGSÅ: Vurderer comeback.

Fergie slapp i september 2017 sitt andre soloalbum, Double Dutchess, hennes første soloutgivelse på 11 år. GAFFAs anmelder var ikke imponert og kvitterte med kun én stjerne.

LES OGSÅ: Slik ser jentene på det ikoniske coveret ut i dag.

ANNONCE