Nyhet

Derfor bannlyser festivalen potetskrellere blant publikum

GAFFA.no - alt om musikk.

Wireless Festival i Manchester har gått ut med et forbud mot at publikum tar med seg potetskrellere. Det skjer etter at festivalen har fått en mengde spørsmål om hvorvidt det er lov å ta med seg potetskrellere på Liam Gallaghers konsert under festivalen.

Liam Gallagher har ved gjentatte anledninger kalt sin bror Noel Gallagher «en potet», og i fjor oppfordret han publikum til å skrelle poteter under en konsert i London. Dette var et aldri så lite stikk mot Noel som hadde med seg en person til å spille på saks - altså en sånn man klipper med - da han gjestet talkshowet «Later ... With Jools Holland» noen uker i forveien.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Og det var da minst én konsertgjenger som tok oppfordringen til seg under en intimkonsert i London 7. november. Til Liams store glede.


Artikkelen fortsetter under Twitter-videoen.


— Vi er blitt overveldet over hvor mange som har spurt om de kan ta med potetskrellere på Liams konsert. Hvis dere er i tvil så er svaret definitivt nei, uttaler festivalsjef ved Wireless Festival Sacha Lord-Marchionne overfor Manchester Evening News.

LES OGSÅ: Sigrid inn på topp ti i Storbritannia.


Gallagher har nylig også blitt annonsert som headliner til den danske festivalen NorthSide, og heller ikke her er potetskrellere velkommen.

— Alle former for kjøkkenredskaper er forbudt, de kan jo være skarpe eller brukes til å kaste mot scenen, sier talsmann John Fogde fra festivalen, som dog ikke har fått mange henvendelser om potetskrellere:

— Det er én enkelt person som har spurt på Twitter. Men det danske publikum går heller ikke så mye opp i feiden mellom Gallagher-brødrene som det engelske. Potetspøken er større i England enn her, hvor folk bare vil høre noen gode låter.

LES OGSÅ: Nok en stjernebooking til Kadetten.

ANNONCE