Nyhet

Bon Iver til Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

Måtte avlyse sin planlagte Europa-turné i 2017, men Bon Iver-fansen får oppreisning i oktober. Da kommer nemlig bandet frontet av Justin Vernon til Norge.

Det melder bookingselskapet FKP Scorpio via en pressemelding tirsdag morgen. Bon Iver skal innta Oslo Spektrum 30. oktober, og billettsalget til konserten starter mandag 5. mars klokken 10:00 - via Ticketmaster.

— Det var en ganske stor nedtur da Bon Iver måtte avlyse den forrige turnéen, men det er også en gedigen opptur å endelig kunne fortelle at Bon Iver kommer tilbake i oktober. Fra John Dee (21.09.08) til Oslo Spektrum ganske nøyaktig 10 år etter, det er en glede og en ære å jobbe med denne artisten, sier Stian Pride i FKP Scorpio til GAFFA.

LES OGSÅ: Pressekonferanse med Bon Iver i Wisconsin.

Konserten i Oslo Spektrum denne høsten blir den første til Bon Iver i Norge siden gruppas opptreden på Øyafestivalen i 2012.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Bon Iver debuterte med albumet For Emma, Forever Ago i 2007, og fulgte fire år senere opp med et selvtitulert album som også ble godt mottatt hos både fans og kritikere. Indiefolkbandet, som i starten var et enmannsprosjekt ledet av Justin Vernon, ga ut sitt foreløpig siste album 22, A Million i 2016.

p>

LES OGSÅ: Nytt stort Roskilde-slipp.

Albumet fikk dog en blandet mottakelse, og her i GAFFA kvitterte anmelder Emil Viksell med tre stjerner.

ANNONCE