Nyhet

Baseball-lag satser på Prince

GAFFA.no - alt om musikk.

Baseball-laget Minnesota Twins skal selge Prince-effekter året rundt – og også ha en egen, årlig kamp viet det avdøde popikonet.

Dermed kan supportere av laget – og Prince – kjøpe lille baseballcap'er som forener lagets logo med kjærlighetssymbolet til Prince. Det blir også baseballer, skjorter og mere til med Prince-symboler på, melder Minnesota Star Tribune. Salget starter 5. april i forbindelse med en kamp, og skal foregå året rundt.

LES OGSÅ: Bon Iver til Norge.


Det er snakk om det som antakelig er den første slike avtalen i toppligaen for baseball, inngått mellom sportsleverandøren til Minnesota Twins og selskapet Bravado, som bostyret til Prince hyret inn i fjor for å ta seg av effekter og branding i hans navn.

Familien til Prince skal personlig ha sagt ja til avtalen.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Ifølge avisen skal Minnesota Twins 8. juni arrangere en ny Prince Night. På fjorårets arrangement delte man ut 10.000 lilla paraplyer, som i dag selges på eBay for over 100 dollar. Twins-spillerne opp med å ha lilla hansker og løsermer på sine spillerdrakter.

LES OGSÅ: Fem nye låter for den kommende uka.


I år får de 10.000 først ankomne tilskuerne hver sin oppblåsbare, lilla plastgitar – som de på et tidspunkt skal reise seg opp og belyse i en hyllest.

— Sammen med fansen ser vi fram til å feire arven etter en mann som satte et internasjonalt søkelys på den flotte byen vår, sier Minnesota Twins-sjef Dave St. Peter til avisen.

(©NTB)


ANNONCE