Nyhet

Tapt duett med Mick Jagger og Carly Simon funnet igjen etter 46 år

GAFFA.no - alt om musikk.

En dedikert The Rolling Stones-samler ved navn Matt Lee har har funnet en tapt duett mellom Carly Simon og Mick Jagger

En langsom kjærlighetsballade som angivelig heter Fragile ble spilt inn i 1972 da den amerikanske sangerinnen Carly Simon og The Rolling Stones-frontmann Mick Jagger hygget seg rundt et piano. Dette opptaket så aldri dagens lys, da masteren har vært forsvunnet i flere tiår og angivelig tapt. Men nå har den endelig blitt funnet frem av en fan.

Angivelig høres en syngende Mick Jagger primært på opptaket, mens Simon tilføyer harmoniene.


LES OGSÅ: Garage flytter ut i løpet av høsten.

Simon omtalte duetten i 2016, da hun i et intervju med magasinet Rolling Stone bekreftet dens eksistens og meddelte at opptaket hadde vært forsvunnet i mange tiår. Om duetten uttalte hun: «Vi spilte bare litt frem og tilbake på pianoet en times tid». I samme intervju minnes Simon også en linje fra duetten: «Funny, funny, funny, funny, funny / How love can make you cry».

1972 var også året hvor Jagger uoffisielt koret på Carly Simons store hit You're So Vain.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Samleren Matt Lee har ikke ønsket å avsløre hvordan han fant frem til opptaket, men sier at han sendte en digital kopi til Rolling Stone, som lovet å gi det videre til Carly Simon: «Jeg gjør det ikke for pengene. Jeg er en samler. Mitt eneste motiv for å sende den til Rolling Stone var at Carly skulle få den», har Lee uttalt.


LES OGSÅ: «Star Wars»-regissøren starter plateselskap.

I et intervju med NME tidligere i år avslørte Mick Jagger for øvrig at han var i ferdt med å skrive nytt materiale til The Rolling Stones' turné «No Filter Tour».

Om duetten mellom Jagger og Simon vil bli offentliggjort for fans og få en offisiell utgivelse vites enda ikke.


ANNONCE