Nyhet

Lily Allen med utleverende essaysamling

GAFFA.no - alt om musikk.

Lily Allen melder at hun skriver på selvbiografien «My Thoughts Exactly», en samling essays der hun lover å si alt rett ut.

— Når kvinner forteller sine historier høyt, tydelig og ærlig, vil ting begynne å forandre seg til det bedre, het det fra Allen da hun onsdag avslørte bokomslaget på Twitter.

LES OGSÅ: Highasakite-vokalist tapte navnekampen.


I boken skildrer popstjernen hvordan hun brukte alkohol, dop og sex for å komme seg gjennom hverdagene, melder NME. I essayene vil hun utforske hvordan hun var avhengig av kjærlighet for å lage seg en identitet, mens hun var avhengig av musikken for å finne seg selv.

— En del av det er ukomfortabelt, sjokkerende og brutalt

Alt fra feminisme og berømmelse til narsissisme og psykisk helse vil drøftes i bokform av den nå 33 år gamle artisten, som også tar for seg morsrolle, å bli stalket, festivaler og parkeringsbøter i den kommende boken.


Artikkelen fortsetter under bildet.

«My Thoughts Exactly» er tittelen på Lily Allens kommende selvbiografi i essayform. FOTO: Skjermdump / Lily Allen / Twitter / NTB Scanpix


— En del av det er ukomfortabelt, sjokkerende og brutalt. Men det finnes også bra saker som skjer, lykkelige tider. Jeg skal forsøke å gjøre det morsomt. Jeg vet det handler om meg, men jeg håper at mye av det vil være gjenkjennelige for alle som leser den, sier Lily Allen, som erklærer at hun «ikke vil skrive den i skam».

LES OGSÅ: Flere til sykehus før Backstreet Boys-konsert i USA.

Lily Allen slo gjennom i 2006 med hitlåten Smile. Debutalbumet Allright, Still fulgte samme år. I mars i år kom fjerdealbumet No Shame, etter at hun hadde slitt med en musikalsk identitetskrise. Det ble nominert til britenes Mercury-pris, men solgte dårligere enn hennes tre foregående utgivelser.


(©NTB)

ANNONCE