Nyhet

Legendarisk rockeband står bak kommende blues-album

GAFFA.no - alt om musikk.

Senere i år gir det legendariske rockebandet The Rolling Stones ut en samling med alle de beste blues-klassikerne som har inspirert dem gjennom tidene.

Det kommer neppe som noen overraskelse at engelske The Rolling Stones føler seg dypt inspirert av blues-sjangeren - dette ses allerede i bandets navn, som er tatt fra Muddy Waters-klassikeren Rollin' Stone.

LES OGSÅ: Silvana Imam er ikke like tøff foran kamera som bak mikrofonen.


Det er derfor kun passende at de nå, i samarbejde med BMG og Universal, er i gang med å håndplukke de blues-klassikerne som har inspirert bandet mest gjennom deres 56 år lange karriere. Dette resultererer i en stor samling, Confessin' The Blues, som blir sluppet 9. november i år. 

Dedikerte

Faktisk er Mick Jagger og co. så dedikert til blues-sjangeren at de sammen med BMG har bestemt at 10% av online-inntektene skal doneres til Willie Dixons Blues Heaven Foundation - en amerikansk nonprofit-organisasjon, som har til formål å støtte unge så vel som eldre bluesartister. 


Artikkelen fortsetter under videoen.

På samlingen får vi blant annet klassikere fra Chuck Berry, B.B. King, Elmore James, Muddy Waters, og bandets egen gitarist, Ronnie Wood, har angivelig selv håndmalt dens grafiske illustrasjoner.  


LES OGSÅ: Britisk nettavis: «10 norske artister du trenger i livet ditt».

The Rolling Stones har nettopp avsluttet deres europeiske «No Filter Tour».

ANNONCE