Nyhet

Legendarisk DJ til ikonisk landemerke

GAFFA.no - alt om musikk.

Paul Oakenfold blir den første DJ ‘en som skal spille i det historiske Stonehenge. Stjerne-DJ ‘en skal lage en magisk aften for et eksklusivt publikum.

Datoen for konserten er foreløpig ikke offentliggjort, men vil bli ved solnedgang i løpet av september. Det vil ifølge MixMag kun være 50 personer til stede denne kvelden, alle håndplukket til å oppleve denne historiske begivenheten.

Stonehenge er omgitt av mye mystikk og er kanskje verdens mest kjente prehistoriske monument. Det historiske landemerket, som ligger i Salisbury ca 14 mil vest for London, har blant annet blitt benyttet i begravelsesseremonier i tidligere tider.


LES OGSÅ: «Star Wars»-regissøren starter plateselskap.

Konserten skal tas opp og gis ut senere under tittelen Live at Stonehenge. Alle inntekter fra konserten vil gå til English Heritage, en stiftelse som bevarer mer enn 400 historiske steder rundt om i Storbritannia, inkludert Stonehenge.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Paul Oakenfold er ikke ukjent med å opptre på unike steder. Han har tidligere snurret plater på den kinesiske mur og i Base Camp på Mount Everest.


— Jeg er så heldig som får dele min musikk på et slikt ikonisk sted. Energien der vil være som ingen andre steder på jorden og det vil bli reflektert i min musikk og opptreden, uttaler Oakenfold i forbindelse med annonseringen av den spesielle konserten.


LES OGSÅ: Röyksopp til Vill Vill Vest.

World Famous Group, som står bak dette showet, har planer om flere spektakulære konserter på fantastiske steder i fremtiden.

ANNONCE