Nyhet

Lager film om jenta som vant en date med Prince

GAFFA.no - alt om musikk.

«Hunger Games»-stjernen Elizabeth Banks lager kinofilm om småbyjenta fra cowboyland som vant en drømmedate med Prince i 1986, og skal selv spille.

Det var plateselskapet til Prince, Warner Bros, som klekket ut ideen til «Win A Date With Prince»-konkurransen, i samarbeid med MTV, skriver Deadline.

Ikke bare ville innringer nummer 10.000 vinne en drømmedag med popikonet: Hennes hjemby ville også få kinopremiere på «Purple Rain»-oppfølgeren «Under The Cherry Moon» – fulgt av en konsert med Prince and The Revolution.


LES OGSÅ: Britisk avis: «Denne festivalen hadde årets beste lineup».

Vinneren ble 20 år gamle Lisa Barber, en Mötley Crüe-fan som rengjorde hotellrom i Sheridan, Wyoming – en småby der andelen afrikansk-amerikanere var under én prosent og hvor det bodde dobbelt så mye kveg som folk. Hun ville foretrukket å møte Tommy Lee.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Dette ifølge The Daily Beast-artikkelen «When Prince Made a Chambermaid His Queen For a Day», som danner utgangspunkt for den kommende filmen. I artikkelen uttaler daværende MTV-sjef Doug Herzog:


— Sheridan var stor himmel/cowboyland. De ser ikke så mange små, svarte menn i høye hæler, makeup og lilla buksedresser der ute.


Begge fikk livene sine forandret

Prince sies å ha oppført seg som en prins, men blir aldri å se på lerretet i «Queen For A Day» - selv om «hans tilstedeværelse vil henge over filmen», loves det. I stedet fokuseres det på historien om PR-dama Robyn Riggs, som sørget for at det høyst usannsynlige, kaotiske stuntet med den uvillige Prince ble gjennomført, og på den sjenerte Lisa Barber selv.

LES OGSÅ: Anmeldelse fra Pstereo: «De er norske nasjonalskatter».


Begge fikk livene sine forandret i kjølvannet, heter det om handlingen. For to år siden sa Barber til People dette om kvelden da Prince hoppet over gjerdet til trailerhjemmet hennes og sa «hei»:

— Jeg må si det er den beste kvelden i livet mitt. Jeg var så nervøs, men han fortalte vitser i bilen, og jeg skjønte at han gjorde sitt beste for å få meg til å slappe av.

(©NTB)


ANNONCE