Nyhet

Carrie Fisher, Prince og DiCaprio er ikke hedret med fortausstjerner

GAFFA.no - alt om musikk.

Da Carrie Fisher brått døde, lette fansen etter fortausstjernen hennes på Hollywood Boulevard - for å sette ned lys til hennes minne. Men de lette forgjeves.

Ifølge The Wrap skyldes det en noe omstendige prosess for å få på plass en slik hedersbevisning: Først må noen nominere vedkommende, som igjen må si «ja» - og selv punge ut med 30.000 dollar og forplikte seg til å møte opp til seremonien.

LES OGSÅ: GAFFAs intervju med St. Vincent.


Etter hennes bortgang er det enda vanskeligere: Da er regelen at man venter fem år, og kun én slik posthum stjerne opprettes årlig. Også nykommere som blir raskt berømte, må kunne vise til fem års innsats før de er stjerneaktuelle.

Ikke kun savnet av fansen

Det er ikke bare fansen som savner Carrie Fishers plass på fortauet:


Da «Star Wars»-kollega Mark Hamill fikk sin stjerne tidligere i år, sørget Harrison Ford for å hylle henne. Og i kjølvannet av vandaliseringen av Donald Trumps stjerne nylig, foreslo Hamill at den kunne erstattes med en stjerne viet Fisher.

LES OGSÅ: Salgsrekord for Oslo-festival.

Andre som ikke har sin egen hylleststjerne er Leonardo DiCaprio, Prince - som selv takket nei i 1982, slik også Clint Eastwood og Julia Roberts tidligere har gjort. Bruce Springsteen takket derimot ja, men møtte aldri opp til seremonien.


(©NTB)

ANNONCE