Nyhet

— Vi er opptatt av å vise frem kvalitetsmusikk i alle former og sjangre

GAFFA.no - alt om musikk.

Pstereo med flere nye navn på plakaten.

Denne uka har trondheimsfestivalen Pstereo sluppet til sammen fem artister, hvor alle er/har kvinnelige frontfigurer. De avslutter ukesslippet med Gurls (bildet) i dag.

Tidligere i uka har Japanese Breakfast (US), Grant (SE), norske ISÁK og Jade Bird (UK) blitt lagt til programmet.


LES OGSÅ: Charlie Skien og det skapende kollektivet.

Bookingansvarlig i Pstereo, Kim Aasli, sier følgende i en kommentar til GAFFA:

— Det som er spesielt kult, er å se sjangerbredden på ukens artister. Samtidig ønsker vi jo å være litt frampå, å være med å inspirere flere jenter og kvinner frem på scenen. Vi er opptatt av å vise frem kvalitetsmusikk i alle former og sjangre. På årets plakat finner man for eksempel artister som americana-alibiet Jade Bird, til norske internasjonale suksesser som Sigrid og Aurora, til et gjenforent Gåte og til de anti-trumpske Sheer Mag. Det er ekstremt gledelig å kunne presentere såpass sterke tilskudd til programmet vårt denne uken.


Artikkelen fortsetter under videoen.

— Det er også viktig å nevne at dette på ingen måte er noe form for kvotering - musikalsk kvalitet står alltid i høysete. For oss er det helt naturlig at vi jobber for god kjønnsfordeling på scenen slik det er noenlunde likt vårt publikum, team og verdens befolkning forøvrig, legger festivalsjef Bård Flikke till.


LES OGSÅ: Skal arrangere tidenes hiphop-fest i sommer.

Pstereo har tidligere sluppet solide navn som Kraftwerk, Sløtface og Lil Pump til sommerens program. Årets utgav av festivalen går av stabelen i Trondheim 16. til 18. august.

Billettsalget til Pstereo er i gang via festivalens offisielle nettsider.


ANNONCE