Nyhet

Programmet til Buktafestivalen er komplett

GAFFA.no - alt om musikk.

...og det har mildt sagt blitt svært imponerende.

I dag er slippes fire nye navn til Buktafestivalen, og med det er årets festivalprogram komplett.

LES OGSÅ: Familien med åpent brev om Aviciis bortgang.


De fire navnene som ble lagt til Tromsø-festivalens plakat som årets siste er følgende: Kosmik Boogie Tribe (bildet), Regnvær, Rust og og russiske Koritsa.

De legges til et allerede svært imponerende festivalprogram. Fra tidligere av er band og artister som Slowdive, Metz, Television, Shame, Kevin Morby, Hellacopters, Sondre Justad, Gluecifer, Thåstrøm, Bel Canto, Moddi og Dwarves bekreftet.

Både gamle og nye helter


— Bukta feirer 15 år! Og det er ekstra stas at vi i jubileumsåret har tidenes festivalprogram. Da festivalen ble startet, var tanken å lage en festival vi selv ville gått på, og det gjør vi fortsatt. For 15 år siden var Gluecifer og The Hellacopters verdens største band… i Tromsø. At vi kan presentere dem i et jubileumsår, er stort, sier festivalsjef, Lasse Lauritz Pettersen.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Han legger til:

— I tillegg kan vi skilte med både nye og gamle helter, Television som gjør Marquee Moon, britiske Shame som har gitt ut en av de beste rockeplatene på mange år, verdens beste Sondre Justad som allerede på andreplata tar steget opp som festivalavslutter – Thåström, Slowdive, Dwarves, Kryp, Sivert, Lisa Skoglund, Hollow Hearts.. the list goes on! Her må folk kjenne sin besøkelsestid. Dette blir knall!

LES OGSÅ: Television tar med seg legendarisk album til norsk festival.


Buktafestivalen arrangeres 19. til 21. juli i Telegrafbukta i Tromsø.

ANNONCE