Nyhet

Mariah Carey snakker ut om sykdommen: — Jeg levde i benektelse og isolasjon

GAFFA.no - alt om musikk.

Først i senere tid oppsøkte Mariah Carey hjelp for sin psykiske sykdom, etter å ha levd i benektelse og isolasjon i frykt for at noen skulle avsløre henne.

Carey fikk diagnosen bipolar sykdom i 2001 etter at et mentalt sammenbrudd førte til at hun ble innlagt på sykehus, ifølge People.

Hun ville ikke innrømme det, og kaller i ettertid årene som fulgte «noen av de hardeste jeg har vært gjennom». Sykdommen gjorde at hun både hadde såkalt hypomane perioder, så vel som depressive.


LES OGSÅ: Oslo-festival arrangeres for 28. gang til helgen.

Carey sier i dag at hun trodde hun slet med søvnløshet, og at det var derfor hun var irritert og alltid fryktet at hun skulle skuffe folk.

— Det var en byrde som var for tung til å bære, og jeg kunne rett og slett ikke klare det lenger. Jeg oppsøkte og mottok behandling, jeg sørget for å ha positive mennesker rundt meg, og jeg vendte meg til det jeg elsker – å skrive sanger og lage musikk, sier Mariah Carey nå når hun for første gang åpner seg om sykdommen i et intervju med kjendisbladet.


Artikkelen fortsetter under videoen.

I dag går hun i terapi, og tar medisiner som gjør at hun fungerer bra.


LES OGSÅ: Cardi B avlyser sommerens festivalopptredener.

De får meg verken til å føle meg trøtt eller sløv eller slike ting. Å finne den rette balansen er det viktigste, sier Mariah Carey.

(©NTB)


ANNONCE