Nyhet

Kjæresten med emosjonelt brev til Avicii

GAFFA.no - alt om musikk.

Beskriver det hele som uvirkelig.

Tim Bergling ble funnet død i Muscat i Oman fredag 20. april. Artisten ble bare 28 år gammel. Lokalt politi gikk tidlig ut og slo fast at det ikke var mistanke om at det lå noe kriminelt bak dødsfallet, og senere gikk familien ut med et åpent brev om at han ikke orket mer.

Nå har artistens kjæreste, Tereza Kazerova, gått ut med et brev via Instagram der hun skriver om sine følelser. Det skriver Expressen.

LES OGSÅ: — Avicii var omringet av folk som valgte å se bort.

Hun skriver blant annet følgende:

— Jeg har brukt de siste dagene med å vente på å våkne opp, vente på at noen skal si til meg at det er en syk vits, en feil. Jeg tror at det til slutt har gått opp for meg at jeg aldri kommer til å treffe deg igjen. […] Hver gang jeg ser ordet «RIP» og «Avicii» sammen eller en sluttdato på livet ditt, kjenner jeg sjokket i meg igjen. Da jeg så at de hadde endret i «er» til «var» i din biografi på Wikipedia, gråt jeg. Jeg stirret på det i minutter for å forsøke å forstå hvorfor det sto at du døde 20. april 2018. Det er ikke til å forstå. Du er for ung og for fantastisk, og jeg elsker deg for mye til at det skal stå det. Jeg har sett bort mange ganger, men når jeg ser på det igjen, er det fortsatt der, fremmed og forvirrende.

Se hele brevet nedenfor.

 

Part 1/2

Et innlegg delt av Tereza Kačerová (@terezakacerova)

 

Part 2/2 *** NOTE: Mexican Coke = Coca Cola obviously. ***

Et innlegg delt av Tereza Kačerová (@terezakacerova)

Familien til Tim «Avicii» Bergling offentliggjorde torsdag et åpent brev om verdensartistens død. Brevet ble sendt ut via Aviciis pressekontakt Ebba Lindqvist.

LES OGSÅ: Skal ha planlagt comeback-turné før han døde.

— Vår elskede Tim var søkende, en stor kunstnersjel som alltid bar på store eksistensielle spørsmål. En overpresterende perfeksjonist som reiste og arbeidet hardt i et tempo som ledet til ekstremt vanskelig stress, skrev familien.

— Nå orket han ikke mer. Han ville få fred. Tim var ikke laget for det maskineriet han havnet i, han var en følsom gutt som elsket sine fans, men skydde rampelyset, skrev de videre.

Mental Helses Hjelpetelefon kan nås på telefon 116 123 hele døgnet. Det samme gjelder Kirkens SOS på telefon 22 40 00 40.

ANNONCE