Nyhet

120 millioner til norgesaktuelt boyband

GAFFA.no - alt om musikk.

Hiphopkollektivet Brockhampton, som spiller på Øyafestivalen til sommeren, har nettopp sikret seg en solid platekontrakt.

2017 var året Brockhampton bestemte seg for at de skulle settes på kartet. Gjennom sin album-serie Saturation ønsket de å gi ut så mye musikk at det ville være umulig og ikke legge merke til dem. Noe som ser ut til å ha fungert basert på nyheter som kom ut i påsken.

LES OGSÅ: Den utrolige turnéen som aldri ble noe av.


Med litt hjelp fra rapper, skuespiller og fjott Jaden Smith kunne Brockhampton annonsere at de har signert med RCA, og at de slipper et nytt album ved navnet Puppy.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Ifølge Billboard omhandler kontrakten gruppens alle 15 medlemmer, noe som passer bra da kontrakten skal være verdt i overkant av 15 millioner dollar, noe som tilsvarer rundt 120 millioner norske kroner.

Lover mer av det samme

Kontrakten skal gå over en periode på tre år og krever totalt seks albumer fra gutta, noe som trolig vil gå helt fin med tanke på tempoet de vanligvis gir ut musikk.


LES OGSÅ: Raser mot Guns N' Roses.

Fremdeles lover gruppen at dette ikke vil påvirke det fundamentale ved Brockhampton. Med andre ord vil vi fremdeles få servert bisarre tekster til hjemmesnekrede musikkvideoer fra den eksentriske gruppen.

Brockhampton kommer til Øyafestivalen i sommer.


ANNONCE