Nyhet

Teaser kommende verdensturné

GAFFA.no - alt om musikk.

Den britiske superstjernen besøker Oslo neste år.

Harry Styles’ selvtitulerte soloalbum fra mai fortsetter stadig å overraske. Etter å ha utgitt dokumentarfilmen «Harry Styles: Behind The Album» samme måned slipper han nå en live-utgave av Two Ghosts, som også dukker opp i dokumentaren. Det er en intim tolkning av låta, som går tett på og helt inn til beinet.

LES OGSÅ: Gjenskaper ikonisk konsertopptreden i ny film.


Samtidig fungerer videoen som en forsmak på flere prosjekter Styles planlegger til høsten.

Livevideo med ny lyd

Videoen er innspilt i Londons historiske Abbey Road Studio. Her opptrer Styles sammen med fem bandmedlemmer som tilføjer nye harmonier til en spesielt helhjertet tolkning av den allerede populære låta. Se live-utgaven av Two Ghosts under.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Ifølge Billboard er videoen en teaser for en ny film «Behind The Album: The Performances», som skal ut via Apple Music. Her vil 10 videoer fra dokumentarfilmen bli samlet til en slags nytolkning av albumet Harry Styles.


Vil være tettere på sitt publikum

Samtidig er videoen en teaser for Styles' første verdensturné som soloartist, som innledes 19. september. På denne turnéen vil Styles etter egen påstand gå i en mer ærlig retning og rent musikalsk være tettere på sitt publikum enn de tidligere One Direction-turnéene bar preg av.

— Det eneste jeg ville var å være ærlig. Det har jeg ikke vært tidligere, sier Styles i et nytt intervju med Rolling Stone om albumet og dokumentarfilmen. Og det må det sies at han lykkes med i den nye videoen - en stil som han forhåpentligvis vil ta med seg i hele verden på sin kommende turné.


LES OGSÅ: Les stjernens mystiske brev til fansen.

Du kan oppleve Harry Styles på norsk jord i mars 2018 når han gjester Oslo Spektrum.

ANNONCE