Nyhet

— Ingen avskjedsturné

GAFFA.no - alt om musikk.

Fleetwood Mac-trommis Mick Fleetwood (bildet) bedyrer at bandets kommende 18 måneder lange turné ikke er ment som en avskjed.

I et nytt intervju med Rolling Stone er han avvisende til bandkollega Christine McVie som tidligere har uttalt at den kommende turnéen vil bli et farvel med Fleetwood Mac.

— I mine øyne er det ikke det. Og alle i bandet har bestemt at det ikke er det, men vi trodde vi var ferdig for 30 år siden, sier Fleetwood blant annet i intervjuet.


LES OGSÅ: AURORA med helt spesiell konsert i Nidarosdomen.

Selv om medlemmene merker alderen, er det ikke over for bandet som etter gjenforeningen med Christine McVie faktisk kan skilte med samme besetning som på klassikerne Rumours og Tusk.

Men trommisen mener absolutt at man ikke bør sitte på gjerdet om man vil få med seg Fleetwood Mac på scenen.


— Jeg vet ikke om morbid er det rette ordet her, men når alle er i 70-årene og du tenker fem år frem i tiden... Phil Collins kaller turnéen sin «Not Dead Yet». Vel, vi er ikke døde ennå, men gud forby, det kan skje, så du må tenke: «Jeg bør se dem denne gang».

Artikkelen fortsetter under videoen.


Fleetwood Mac har stadig ikke annonsert turnédatoer for Europa i 2018, men la oss absolutt håpe at bandet tar en tur innom Norge også. Sist gang Mick Fleetwood & co spilte her til lands fylte de Oslo Spektrum til en konsert som ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA.

LES OGSÅ: Ny Netflix-serie med fokus på musikk.

I mellomtiden holder medlemmene av det legendariske bandet seg aktive på hver sin front. Lindsey Buckingham og Christine McVie ga tidligere i år ut et album sammen, mens Stevie Nicks var gjestevokalist på Lana Del Reys siste album, Lust For Life.


ANNONCE