Nyhet

Benekter rykter om oppløsning

GAFFA.no - alt om musikk.

Kontrabeskjed.

Søndag kveld meldte flere prominente musikknettsteder, inkludert Spin og Stereogum, at Brooklyn-bandet The Antlers nå var historie. Bandet som albumdebuterte i 2006, men for alvor slo gjennom med mesterverket Hospice i 2009.

Ifølge Stereogum hadde vokalist Peter Silberman slitt med hørselen i etterkant av bandets siste turné i 2015, og han slapp også sitt første soloalbum Impermanence tidligere i år - med et betydelig mer lavmælt lydbilde enn hva The Antlers hadde vært kjent for. En fan hadde også spurt bandet via Twitter om fremtidsplanene og fått svar som bekreftet en oppløsning.


LES OGSÅ: Se den første smakebiten fra MTV Unplugged med A-ha.

Dette svaret er nå slettet og i en uttalelse til Pitchfork benekter bandet at de har gitt seg:

«Vi ønsket å gi en forklaring på en forvirret Twitter-melding tidligere i dag. Som vi annonserte i 2015 har bandet tatt en lengre pause mens bandmedlemmene jobber med andre prosjekter. Vi har ikke umiddelbare planer om å lage ny musikk, men vi kommer tilbake når tidspunktet er riktig. Beklager falsk alarm.»


Artikkelen fortsetter under videoen.

The Antlers har siden 2006 rukket å gi ut fem studioalbum, fem EPer og et live-album. Det amerikanske indiebandet var sist i Norge høsten 2014 da de gjestet John Dee i Oslo. Les vår anmeldelse og se bildeserie fra konserten her.


LES OGSÅ: Metalband arrestert i USA.

ANNONCE