Nyhet

Avlyser konserter, snakker åpent om de psykiske problemene – og den vonde ryggen

GAFFA.no - alt om musikk.

— Jeg vet ikke om jeg hadde slitt like mye psykisk uten berømmelsen, sier Robbie Williams, som knapt har vært utenfor hotellrommet de siste ukene på turnéen på grunn av sin agorafobi.

— Jo mer freidig og arrogant jeg er på scenen, jo er skrekkslagen er jeg, sier Robbie Williams (bildet) til Sunday Times, og funderer rundt hvordan berømmelsen bidrar.

LES OGSÅ: Stort EDM-navn til Norge denne høsten.


— Du får et forstørrelsesglass i form av verdens oppmerksomhet rettet mot deg, og alle defektene dine vil følgelig også bli forstørret, sier Williams i intervjuet.

Nå har han avlyst tre konsert i Russland av sykdomsårsaker, melder BBC. Robbie Williams har turnert siden juni, og skal dra i gang neste del av «The Heavy Entertainment Show»-turnéen på nyåret.

— Denne jobben er virkelig ille for helsen min. Den kommer til å drepe meg, om jeg ikke klarer å se annerledes på det, sa Williams til avisen, der han også snakker om artrosen han har i ryggen.


Riktig medisinert

På den mer oppløftende siden noterer Robbie seg at det har gått bedre de siste par ukene når det kommer til hans mentale helse. Han tror han vet grunnen:

— Et positivt mentalt tenkesett – og at jeg er medisinert riktig.


LES OGSÅ: Se det første bildet av Rami Malek som Freddie Mercury.

Mer enn 1.1 millioner fans har vært til stede på Robbie Williams-konsertene denne sommeren, inklusive norske fans. Ironisk nok i forhold til avlysningene ertet han på seg russerne med videoen til Party Like A Russian i fjor høst.


(©NTB)

ANNONCE