Nyhet

Ville starte band sammen

GAFFA.no - alt om musikk.

Rod Stewart, Freddie Mercury og Elton John i samme band? I dette tilfellet ville det vært lov å bruke ordet «supergruppe»!

Det er noen år siden selvbiografien til Rod Stewart, titulert «Rod: The Autobiography» kom ut, men SiriusXM-verten Eric Alper har nylig gitt en spesiell historie fra boka nytt liv via Twitter. Han kunne tidligere denne uken dele den fine (og for mange glemte) historien om at Stewart og Elton John en gang i tiden hadde seriøse (eller skal vi si useriøse?) samtaler om å starte band sammen.

Supergruppen skulle ifølge boka hete Nose, Teeth & Hair - oppkalt etter de tre respektive medlemmenes mest markante fysiske trekk.


LES OGSÅ: Stort intervju med Hanne Hukkelberg.

I et utdrag fra boka forteller Stewart om da han og Elton John pleide å reise sammen, og en periode hvor de to rockestjernene bodde i et hus i Los Angeles som bandet Queen hadde leid. Der hang de masse sammen med frontmannen Freddie Mercury, som Stewart beskriver som «en søt og morsom mann jeg virkelig beundret».

Artikkelen fortsetter under videoen.

Stewart skriver videre at de ville kalle kalle gruppen Nose, Teeth & Hair fordi dette var de fysiske trekkene de tre fikk mest kommentarer på når det kom til eget utseende. Han forteller også at planen var at de tre skulle kle seg ut som Beverley Sisters (kjent britisk gruppe på 50- og 60-tallet, red.anm).


LES OGSÅ: Aksjonerer mot kulturministeren.


Men som Stewart spøkefullt avslutter utdraget som er gjengitt på nettstedet Dangerous Minds: «Dessverre ble det aldri noe av prosjektet, noe som er moderne musikks store tap».

 

ANNONCE