Nyhet

Ville ikke tilbringe livet på landeveien mer

GAFFA.no - alt om musikk.

Før han la ut på landeveien for å feire 40-årsjubileet for debutalbumet tidligere i år, var Tom Petty klar i talen på at den ble hans siste store turné.

— Jeg ville løyet om jeg ikke sa at jeg tenker dette blir den siste store. Vi er alle i 60-årene, sa Tom Petty til Rolling Stone i november 2016.

Tom Petty og bandet The Heartbreakers spilte seg rundt USA fra april av, og headlinet også den store festivalen i Hyde Park i London i juli – dit mange europeiske fans dro for å se ham.


LES OGSÅ: Tom Petty er død.

Årsaken til at han aktet å slutte med de store turneene er hjerteskjærende å lese etter hans brå bortgang:

— Jeg har et barnebarn, en jente, som jeg gjerne vil se så mye som mulig. Jeg ønsker ikke å tilbringe livet på landeveien, uttalte Tom Petty, som sa at de fire månedene turneen tok, var lenge i et lite barns liv.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Allerede i 2014 var han tydelig på prioriteringene sine. Da uttalte han til Billboard:


— Det eneste gode med å bli gammel, er at du er blitt smart nok til å unngå unødvendige problemer. Du vet hva det er verdt å bruke tid på, og hva som ikke er det. Hadde jeg visst det da jeg var 20, ville livet vært så mye enklere. Men du må erfare alle disse tingene selv, så du finner veien ut av dem, sa Petty.

(©NTB)

ANNONCE