Nyhet

Uhell under konsert – ble holdt oppdatert om redningsaksjonen via øreproppen

GAFFA.no - alt om musikk.

Katy Perry er nyeste stjerne ut som er blitt sviktet av rekvisittene sine. Men hun er helt uskadd – etter å ha blitt strandet høyt til værs lenger enn planlagt.

Under en konsert i Tennessee hadde hun akkurat fremført Thinking Of You, sittende på en plattform som forestilte planeten Saturn. Men scenerekvisitten nektet ifølge BBC å vende tilbake til scenen når den skulle.

Og der satt Katy Perry – som begynte å fleipe om situasjonen, mens mannskapet prøvde å finne en måte å få henne trygt ned på scenegulvet igjen.


LES OGSÅ: «Disse 22 artistene representerer selve Lyden Av 2018»

— Dette er første gangen jeg er blitt strandet i rommet. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg fortelle noen vitser eller historier, eller bare synge en ny låt? undret Perry, før hun oppfordret fansen til å finne frem mobilene:

— Dette er et YouTube-øyeblikk!


Artikkelen fortsetter under videoen.

Hun forsikret om at hun ble holdt løpende oppdatert om redningsaksjonen via øreproppen. Etter to minutter ble Saturn-plattformen senket manuelt, lavt nok til at hun kunne hoppe ut blant publikum – og komme seg tilbake til scenen med ordene.


— Jeg antar jeg bare må komme meg ned og vandre blant mitt folk. Dette er hva du får igjen for å prøve å bringe verdensrommet til Nashville, rundet Perry av med – og sikter til det omfattende sceneshowet på «Witness»-turneen sin.

LES OGSÅ: Første slipp fra Tons Of Rock annonsert.

En tilstedeværende journalist fikk et blinkskudd han la ut på Twitter. I den påfølgende konsertanmeldelsen han skrev for The Tennessean, skildrer han hvordan også neste sceneeffekt – formet som et stjerneskudd – slo seg vrang, og nektet å dukke opp.


Da sang Katy Perry ut linjene «There's no business like show business».

(©NTB)

ANNONCE