Nyhet

Topper plakaten til norsk festival

GAFFA.no - alt om musikk.

Josh Homme & Co bekrefter sin eneste opptreden i Norge for 2018 - i byen mellom de syv fjell.

Bergenfest har sikret seg en headliner de fleste festivalbookere verden over drømmer om for tiden. Queens Of The Stone Age (bildet) kunne sist oppleves i Norge under Øyafestivalen i 2014, nå står Bergenhus Festning i Bergen for tur.

Dette er det samme stedet Queens Of The Stone Age i 2008 var oppvarmere for Foo Fighters.


— Å innlede Bergenfest 2018 med det som må være ett av verdens beste band og med rockens kuleste frontfiguren i Josh Homme er nesten litt for mye av det gode for en festival av vår relativt beskjedne størrelse og viser at vi strekker strikken enda litt lengre for å presentere både aktuelle og attraktive artister for vårt publikum, sier festivalsjef Frank Nes i en kommentar til GAFFA.

LES OGSÅ: De to norske artistene dukker opp i ny Hollywood-storfilm.

Bandet er grunnen til at arrangørene bak Bergenfest før helgen gikk ut og bekreftet at neste års utgave av festivalen ville bli forlenget med én dag. Tirsdag 12. juni, på det som blir den første dagen av Bergenfest 2018, står Josh Homme & co på scenen i Bergen igjen.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Queens Of The Stone Age slapp tidligere i høst det nye albumet Villains, produsert av Mark Ronson. Vår anmelder Geir Magne Staurland skrev blant annet følgende om albumet:


— Det minner oss på at Queens Of The Stone Age med Villains har gjort enda en gang det bandet alltid har gjort; laget de samme låtene om igjen i ny drakt. Denne gang er det nye garderobeskapets mest nevneverdige plagg danseskoene. Som Josh Homme selv har sagt: Villains handler om å danse. 

Resten av anmeldelsen kan leses her.

LES OGSÅ: Den populære duoen inntar Oslo Spektrum i 2018.


Når Queens Of The Stone Age stiller opp på Bergenfest neste sommer blir det med en bråte nye låter, samt noen av 2000-tallets aller største rockehits. Feel Good Hit Of The Summer, Go With The Flow, Little Sister, No One Knows og Smooth Sailing kommer til å få festningen til å riste i grunnvollene.

Bergenfest går av stabelen tirsdag 12. juni til lørdag 16. juni. Billettsalget er allerede i gang via Ticketmaster.

ANNONCE