Nyhet

Tame Impala annonserer massiv boks-utgivelse

GAFFA.no - alt om musikk.

Tame Impala gir ut spesialutgave av Currents i neste måned.

Nærmere bestemt 17. november vil spesialversjonen av albumet, som blant annet ble kåret til 2015s tredje beste albumutgivelse av GAFFA-redaksjonen, slippes på markedet i et begrenset antall.

LES OGSÅ: Denne voksfiguren av Lady Gaga får fansen til å klikke.


Utgivelsen inkluderer albumet på rød vinyl med alternativt cover, en tolvtommer med remixer og en syvtommer med tre b-sider. I tillegg følger det med en plakat og en zine med bilder og skisser, som ifølge plateselskapet gir et innblikk i prosessen bak albumet soim ble skrevet, spilt inn og produsert av Tame Impala-frontmann Kevin Parker i Fremantle vest i Australia.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Også GAFFAs lesere satte pris på albumet som ble gitt ut i 2015. Tame Impala stakk av med prisen for årets internasjonale band i GAFFA-Prisen 2015. Kevin Parker uttalte følgende overfor GAFFA da vi møtte ham backstage på Sentrum Scene i forbindelse med bandets Oslo-konsert noen måneder etter avstemningen:

— Det er fantastisk, og det betyr mye for meg. Å bli kåret til årets band er noe jeg aldri noen gang hadde forventet. Og jeg elsker at det er folk som har stemt. Det er min favoritt-type pris. Det er så mange priser som blir bestemt av en jury. Men hvem er de menneskene i juryen? Gamle menn som av en eller annen grunn har autoritet til å bestemme hvem som skal få prisen? Når alle har fått lov til å stemme, betyr det at musikken din treffer folk.

LES OGSÅ: Tame Impala takker GAFFAs lesere.


ANNONCE