Nyhet

Sparkes fra bandet etter beskyldninger om voldtekt

GAFFA.no - alt om musikk.

Marilyn Manson har nå sparket sin mangeårige bassist Jeordie White, bedre kjent som Twiggy Ramirez, etter at han den siste uken ble beskyldt for å ha voldtatt sin tidligere kjæreste Jessicka Addams.

På Twitter skriver Manson: «Jeg har bestemt meg for å avbryte samarbeidet med Jeordie White som medlem av Marilyn Manson. Han vil bli erstattet på den kommende turnéen. Jeg ønsker ham det beste.»

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


Jack Off Jill-vokalisten Jessicka Addams snakket fredag 20. oktober ut om sitt forhold til eks-kjæresten Jeordie White, som har vært bassist for Marilyn Manson fra 1993-2002 og igjen fra 2008. Han har dessuten vært med på å skrive en lang rekke av Mansons låter.


«Jeg har levd med en overveldende skam og skyld over å ha blitt voldtatt, i godt over 20 år nå» - slik åpnet Jessicka Addams sitt innlegg på Facebook, hvor hun fortsatte med å beskrive sitt forhold til eks-kjæresten, som utsatte henne for fysisk og psykisk vold, utroskap og voldtekt.

LES OGSÅ: Anklager tidligere bandkollega for mishandling og voldtekt.

Jeorde White ble tatt inn som bassist i Marilyn Mansons band i 1993 etter at tidligere bassist og med-grunnlegger av bandet, Brad Stewart (også kjent som Gidget Geinof, red.anm), ble innlagt på sykehus etter en overdose heroin. Her fikk White artistnavnet Twiggy Ramirez og begynte å ikle seg kjoler som etterlignet Jessicka Addams' stil.


ANNONCE