Nyhet

Sinatra med krass beskjed til Trump: «Go f*** yourself»

GAFFA.no - alt om musikk.

Ny bok forteller om Frank Sinatras krasse beskjed til den amerikanske presidenten.

Den populære artistens manager Eliot Weisman gir i disse dager ut boken «The way it was – my life with Frank Sinatra». Weisman, som jobbet med Sinatra fra 1975 og til hans død i 1998, gir i boken et åpent og ærlig innblikk i livet i kulissene rundt en av tidenes aller største stjerner. Det skriver Independent.

LES OGSÅ: Årets pinligste TV-øyeblikk?  


En av anekdotene finner sted når Sinatra skulle opptre på Donald Trumps kasino Taj Mahal i Atlantic City i 1990. Avtalen var at Sinatra skulle spille tolv show, men Trump trådte inn for å reforhandle avtalen da den opprinnelige kontakten, Mark Grossinger Etess, døde i en helikopterulykke.

Artikkelen fortstter under videoen.


Ifølge den britiske nettavisen skriver Weisman om hvordan Trump forsøkte å forhandle prisen ned da han regnet den opprinnelige betalingen som «a little rich». Den kommende presidenten skulle også ha droppet avtalen han hadde med Sammy Davis Jr, som akkurat hadde blitt diagnostisert med kreft, noe som fikk manageren til å forsøke å kvele ham med slipset sitt.

LES OGSÅ: «Hvordan bomme på en låt fullstendig».

Da Weisman fortalte historien til Sinatra, fikk han beskjed om at han hadde to valg: Enten si til Trump «go f*** yourself», eller gi Sinatra telefonnummeret hans så han kunne si det selv. Det ble ingen opptreden fra Sinatra på Trumps åpning.


ANNONCE