Nyhet

Se Linkin Parks Carpool Karaoke med Chester Bennington

GAFFA.no - alt om musikk.

Linkin Park og skuespilleren Ken Jeong filmet en Carpool Karaoke en uke før vokalistens bortgang. Episoden er nå offentliggjort på bandets Facebook-side, med velsignelse fra Benningtons familie.

Videoen starter med at Ken Jeong spøker med at han vil bli med i bandet, og Bennington som svarer tilbake med et «vi får se». Til det svarer Ken: «Det føles som et band allerede. Vi krangler alt».

Bennington sitter gjennom videoen bak rattet og synger entusiastisk til egne låter som Numb, In The End og Talking To Myself. Bandet får også skråle med til Outkasts Hey Ya og Ret Hot Chili Peppers' Under The Bridge.


LES OGSÅ: Hylles for «dypt personlig reise» på Broadway.

På et tidspunkt i den 24 minutter lange episoden forlater partene bilen og hopper ut i en svær partybuss for å synge på et ordentlig karaokeanlegg. Ken Jeong er dog utilfreds med Mike Shinodas vokale innsats og hopper ut på gaten for å finne en tilfeldig karaoke-entusiast å invitere ombord.

De runder av tilbake i bilen, hvor Bennington etter den avsluttende låten lener seg mot Ken Jeong og sier: «Det har akkurat gått opp for meg at jeg kjørte uten hendene på rattet det meste av tiden, for vi rocket for hardt!».


Artikkelen fortsetter under videoen.

Denne episoden av Carpool Karaoke slutter av med en link til «One More Light Fund», en støtteorganisasjon som Linkin Park opprettet for å minnes deres avdøde frontfigur. Bennington tok sitt eget liv 20. juli i år, og bandet vil ære hans minne under en konsert senere denne måneden.


LES OGSÅ: Honningbarna spisser albuene - igjen.

Der kommer Linkin Park til å opptre sammen med Korn, System Of A Down, Blink-182, Avenged Sevenfold og mange, mange flere.

ANNONCE