Nyhet

Rockeveteranen raste mot publikum under konsert

GAFFA.no - alt om musikk.

The Pretenders-vokalist Chrissie Hynde er ikke særlig begeistret over konsertgjengeres trang til å dele øyeblikket på Snapchat eller Instagram.

Søndag kveld lot vår utsendte anmelder seg irritere over mobilbruken blant publikum under Bryson Tillers konsert på Sentrum Scene i Oslo. Under en nylig konsert i Dubai var det rockeveteranen Chrissie Hynde som fikk nok, skjelte ut publikum og forlot scenen i protest, skriver VG. 

Ifølge den lokale avisen The National som har snakket med flere mennesker som var til stede under konserten skal Hynde ha gitt gjentatte beskjeder om at publikum kunne «stikke telefonene sine opp i ræva». 


LES OGSÅ: Kårer verdens mest satanistiske band.

Det skal også ha vært hengt opp plakater i konsertlokalet med advarsler mot å bruke telefonen under konserten. Etter tre-fire låter skal Hynde ha kommet med følgende kraftsalve:

— Jeg er verken Lady Gaga eller Katy Perry, så hvis du vil bruke den jævla telefonen din, gå og se dem, vi er et rockeband.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Hynde skal ha gått av scenen i sinne etter tre kvarter, og ifølge avisen skal også bandets trommeslager ha vært i håndgemeng med en av sikkerhetsvaktene.


LES OGSÅ: Gir ut juleplate.

ANNONCE