Nyhet

Nå melder han om comeback

GAFFA.no - alt om musikk.

The Streets er tilbake.

Gruppen omkring rapperen Mike Skinner (bildet) har annonsert en britisk turné i 2018, og det blir deres første siden 2011.

Til NME uttaler Mike Skinner: «Jeg har savnet turnébusser mye. Hvilket er den minste av grunnene til at jeg har besluttet å turnere med The Streets igjen. En annen ting jeg har savnet er å finne på hva jeg skal si mellom låtene. Når du er DJ forteller de deg at du ikke trenger en turnébuss og ikke behøver å finne på noe å si mellom låtene. Men seriøst, det har vært lang nok tid nå. Med mine Tonga-fester, de nye grime-rapperne jeg har produsert og med DJ-jobber har jeg levd med musikk siden The Streets nesten like lenge som jeg holdt på med The Streets. Jeg er ikke lenger fyren som røyker i bilen, jeg er blitt fyren i klubben. Så jeg håper jeg blir unnskyldt for å holde fester i nattklubber etter hver konsert.»


Artikkelen fortsetter under bildet.

 

spoken to my band! told them we need to sing the old songs! on sale 9am Friday 13th

A post shared by Mike Skinner (@mikeskinnerltd) on


Turnédatoene ser du over. Om det er flere konserter på vei, og/eller ny musikk, har Skinner enda ikke uttalt seg om.

LES OGSÅ: Dropper kjente hits.


The Streets slo gjennom i 2002 med debutalbumet Original Pirate Material, som kunne by på Mike Sinners spoken word-orienterte rap og hverdagslige tekster fra storbyens ungdoms- og natteliv over UK Garage-inspirert musikk. Albumet inneholdt hits som Has It Come To This og Don't Mug Yourself.

Senere fulgte ytterligere fire album og hits som Fit But You Know It (2004), Dry Your Eyes (2004) og When You Wasn't Famous (2006). 

Gruppens siste album var Computers And Blues fra 2011, som ble etterfulgt av en avskjedsturné.


ANNONCE