Nyhet

Kvinnelig fan i 40-årene dømt til å holde seg unna Bieber

GAFFA.no - alt om musikk

Ble arrestert etter å ha forsøkt å bryte seg inn i superstjernens hus. Nå er dommen klar.

Ifølge TMZ.com ble Mirabelli Stefania arrestert mandag i forrige uke etter at Justin Biebers sikkerhetsvakter ringte inn at hun var observert på eiendommen hans i Beverly Hills. 

Artisten skal ha vært hjemme under hendelsen, men hadde ifølge nettstedet ingen kontakt med Stefania da hun kun kom seg inn på eiendommen, men ikke inn i selve huset.


LES OGSÅ: Topper plakaten til norsk festival.

Den ivrige fanen skal ha prøvd å komme seg inn til Bieber hele tre ganger i løpet av en uke, og dommeren ga henne åtte dager i fengsel samt en prøvetid på 12 måneder hvor hun er beordret til å holde seg minst hundre meter unna den canadiske superstjernen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

I 2014 ble en annen fan arrestert etter å ha brutt seg inn på eiendommene til Justin Bieber. Den gang var det snakk om et hus i Atlanta, Georgia, hvor en kvinnelig fan ble funnet sovende på et av soverommene, skriver nettstedet Music-News.com.


LES OGSÅ: Musikalsk mangfold på Feminalen 2017.


Justin Bieber måtte tidligere i år avlyse de resterende konsertene på sin «Purpose»-verdensturné, som blant annet hadde inkludert to besøk i Oslos Telenor Arena i 2016 samt en konsert i Stavanger tidligere i år. Managementet ville ikke gi noen detaljer om grunnen til avlysningene den gangen, men i en uttalelse på Biebers hjemmeside sto det at «han elsker sine fans og hater å måtte skuffe dem».

ANNONCE