Nyhet

Hør Dagnys nye banger

GAFFA.no - alt om musikk.

Hennes aller første kjærlighetssang.

Dagny (bildet) slo først gjennom med den superfengende singelen Backbeat i 2015, og fulgte i fjor opp med EP-utgivelsen Ultraviolet, som fikk strålende mottakelse flere steder - også her i GAFFA.

LES OGSÅ: Bekreftet til amerikansk prestisjefestival.


Gjennom sommeren har singelen Wearing Nothing kommet seg inn på spillelistene til mange pop-elskere, og i dag er den norske artisten klar med en ny låt; Love You Like That.

Ifølge Dagny er dette hennes første kjærlighetssang:

— Jeg tror jeg tør å påstå at Love You Like That er min aller første kjærlighetssang. Jeg har egentlig alltid vært forsiktig med å bruke frasen «I love you» i låter av frykt for å høres klisje og banal ut. Men så slo jeg til og knuste rekorden over «hvor-mange-I love you-kan-man-synge-i-en-låt», og det kjennes bra. Jeg er ikke en spesielt romantisk person, og er heller ikke særlig god til å fortelle folk hva jeg føler om dem, så denne kommer litt på overtid. Om man er så glad i noen, synes jeg jammen de bør få høre det, uttaler Dagny.


Artikkelen fortsetter under låta.

I en pressemelding via plateselskapet Propeller Recordings forteller Dagny at låta ble skrevet i Los Angeles med Jason Gill og Michelle Buzz. De gikk i studio kl. 11:00 på formiddagen og var ferdig å skrive og spille den inn kl. 04.00. Flyet hennes tilbake til Europa hadde avgang 07:30.


— Den føltes spesiell med en gang, og låta har blitt viktig for meg.

LES OGSÅ: — Starten på et nytt kapittel.

ANNONCE