Nyhet

Bon Iver gir intimkonsert utenom det vanlige

GAFFA.no - alt om musikk.

I sommer spilte Justin Vernon spontankonsert på en lokal scene i en svensk skjærgård. Nå har han spilt konsert for én fan.

Ja, du leste riktig. For én publikummer.

Det skjedde under fjorårets Michelberger Music Festival. I forbindelse med opptredenen på festivalen spilte Bon Iver også en intimkonsert.


LES OGSÅ: «Vår favorittsvenske».

Videoen har blitt laget av den franske nettsiden La Blogothèque, som også står bak konseptet «Take Away Shows». Det skriver Sound Venue.

Intimkonserten med Justin Vernon er del av nettstedets nye «low key»-konsept som har fått tittelen «One To One». Det ble startet under den nevnte festivalen i fjor – etter idé fra Damien Rice, som også spilte der.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Mellom konsertene på festivalen ble en fan «bortført» til et rom, hvor Vernon ventet. I videoen, som kan ses ovenfor, ser man at hun har bind for øynene og blir satt på en stol foran Bon Iver-frontmannen.


Under intimkonserten spiller han låten 8 (Circle) fra Bon Ivers siste album, 22, A Million.

LES OGSÅ: YouTube-algoritmer gjør at hundretusener ser videoen til ung norsk artist. 

Introduksjonen til videoen tyder for øvrig på at dette ikke er den eneste «One To One»-innspillingen som ble gjort i forbindelse med festivalen – og at vi med andre ord har flere lignende intimkonsertvideoer i vente.


Se også Justin Vernon opptre på en lokal bar i Sverige her.

ANNONCE