Nyhet

Trekker seg fra Nobelkonserten

GAFFA.no - alt om musikk.

Alan Walker har bestemt seg for å trekke seg fra den prestisjefulle konserten neste måned.

Ifølge en pressemelding fra den 20 år gamle bergensartistens plateselskap MER, skal grunnen til avlysningen være høyt arbeidspress og aktivitetsnivå etter gjennombruddet med låta Faded for to år siden.

Det står blant annet følgende å lese i presseskrivet:


«Til tross for sin unge alder har artisten prestert og levert på høyt internasjonalt nivå, i tråd med sine musikalske og profesjonelle ambisjoner. Etter en grundig vurdering, i samråd med sine rådgivere og nærmeste pårørende, har artisten og hans støtteapparat besluttet at det er nødvendig å nedjustere aktivitetsnivået i tiden som kommer. Dette for å unngå å bli utbrent og syk. Som en konsekvens av dette vil artisten være delvis sykemeldt i en kortere periode.»

Det var VG som først meldte om saken.

LES OGSÅ: Ukas konsertanbefalinger.


Alan Walker har hatt to svært gode år som artist etter gjennombruddet. Musikkvideoen til nevnte Faded har blitt avspilt utrolige 1.3 milliarder ganger via YouTube, og i år har han fulgt opp med Gavin James-samarbeidet Tired og All Falls Down i samarbeid med Noah Cyrus og Digital Farm Animals.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Matoma, Sigrid, Zara Larsson og John Legend er alle bekreftet til konserten som skal gå av stabelen i Telenor Arena 11. desember.

LES OGSÅ: Mannsfri festival blir en realitet.

ANNONCE