Nyhet

Slottsfjell annonserer flere nye artister til 2018-programmet

GAFFA.no - alt om musikk.

...blant annet neste års første headliner.

Slottsfjell har allerede sluppet en bunke navn til 2018-utgaven av festivalen, og i dag er den første headlineren på plass: Alan Walker er klar for Tønsberg neste sommer.

I tillegg er Daniel Kvammen annonsert, som nettopp har sluppet det solide albumet Maktlaus, som ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA.

LES OGSÅ: Nytt stort slipp fra Roskilde: Gorillaz topper plakaten.

Festivalen kan i kveld også offentliggjøre neste års festivaldesign, som kan sjekkes ut på deres nettsider.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Vi har gledet oss så mye til dette slippet! Tanken på Alan Walker og Daniel Kvammen på Kongescenen får grå novemberdager til å føles litt lettere. Jeg er veldig klar for å se hva Alan Walker kan levere på Kongescenen. Jeg ser for meg full kok og ellevilt publikum, og gleder meg til allsang på Faded. I tillegg er vi utrolig stolte av det nye Slottsfjell-designet vårt! Vi føler det reflekterer alt vi savner akkurat nå: sol, blide mennesker og den beste sommeropplevelsen, forteller presseansvarlig Sarah Winona Sortland i en kommentar til GAFFA.

LES OGSÅ: Hedres med pris.

Fra tidligere av er Fanny Andersen, Sløtface, Halie, Kakkmaddafakka og Kjartan Lauritzen bekreftet til festivalen som går av stabelen torsdag 19. juli til lørdag 21. juli neste sommer.

ANNONCE