Nyhet

«Sjokkert» over voldtektsanklager

GAFFA.no - alt om musikk.

Sangerinnen og skuespillerinnen Melissa Schuman, kjent fra popgruppen Dream, gikk tidligere i november ut med et blogginnlegg hvor hun beskyldte Nick Carter fra Backstreet Boys for et seksuelt overgrep tilbake i 2002. Nå har Carter svart på anklagene.

Det er musikknettstedet Stereogum som har fått Backstreet Boys-stjernen i tale via hans management. Uttalelsen følger her:

«Jeg er sjokkert og trist over Ms. Schumans anklager. Melissa uttrykte aldri i løpet av den tiden vi var sammen eller etterpå at det vi gjorde ikke var samtykkende. Vi fortsatte med å spille inn sanger og opptre sammen, og jeg var alltid respektfull og støttende overfor Melissa både personlig og profesjonelt. Dette er det første jeg hører om disse anklagene, nesten to tiår etterpå. Det strider i mot min natur og alt jeg holder av å bevisst skulle utsette noen for ubehageligheter eller skade.»


LES OGSÅ: Backstreet Boys-stjerne beskyldes for voldtekt.

I blogginnlegget beskrev den 33 år gamle sangerinnen hvordan hun ble invitert med hjem til Nick Carter da de sammen spilte inn en tv-spesial. Hun forteller hvor redd og fanget hun følte seg, og at Carter ikke stoppet selv om hun avviste ham flere ganger underveis og fortalte at hun var jomfru. «Han kastet med ned på sengen og la seg over meg. Nok en gang fortalte jeg ham at jeg var jomfru og at jeg ikke ville ha sex med ham», beskriver Schuman.

Videre skrev hun at hun betrodde seg til sin daværende manager like etter episoden, men ble sterkt frarådet å stå frem da det uten tvil ville ødelegge hennes navn og begynnende karriere, samt at Carter sto sterkest da han hadde den beste forsvarsadvokaten i landet.


LES OGSÅ: Trekker etablert kategori fra Spellemannprisen.

Grunne til at hun valgte å stå frem denne uken, gir hun en artikkel på RadarOnline publisert i slutten av forrige måned, hvor det ble beskrevet at Carter hadde blitt etterforsket for seksuelle krenkelser tilbake i 2006, æren for.

ANNONCE