Nyhet

Saksøkes for Elvis-deling

GAFFA.no - alt om musikk.

Bruno Mars delte et barnebilde av seg selv – der han opptrer som Elvis – i sosiale medier. Det kan han angre på, for nå går fotografen til søksmål.

Bildet er fra 1989, og viser Bruno Mars (bildet) med en gitarfigur i barnehånden. Han var bare 3–4 år gammel – men allerede kjent for sine Elvis-opptredener.

Bruno Mars la ut bildet på både Facebook, Instagram og Twitter i juni, med teksten «når du ikke klarer å vente til Throwback Thursday så du omfavner Wayback Wednesday i stedet».


LES OGSÅ: — De sa at jenteband-kvoten var nådd.

Bare på Instagram, der Mars har 15,2 millioner følgere, fikk bildet angivelig over 1,2 millioner likes, melder TMZ.

Reagerer


Det får fotograf Catherine McGann til å reagere: Det er hun som tok bildet, og som eier opphavsrettighetene. Dermed ble hun rystet da hun så det dukke opp over alle Bruno Mars SoMe-kontoer.

Dermed saksøker hun både Bruno Mars og hans plateselskap Warner Music, og krever både skadeserstatning og alle inntektene de har hatt fra bildet.

Artikkelen fortsetter under videoen.


McGann har jobbet for blant andre New York Times, Spin, Entertainment Weekly, People, Guitar World og Mute, etter å ha startet i legendariske Village Voice. Hun har en variant av det omstridte bildet – med solid vannmerke på – på sin hjemmeside.

LES OGSÅ: Gluecifer gjør comeback i 2018.


YouTube ligger det en rekke videoer av lille Bruno i full Elvis-mundur, mens han synger kongens gamle slagere.

(©NTB)

ANNONCE