Nyhet

Rockelegenden spiller i Oslo Spektrum

GAFFA.no - alt om musikk.

Jeff Lynne's ELO er klar for hovedstadens konsertstorstue Oslo Spektrum i 2018.

Det melder arrangørene i Live Nation mandag morgen. Det britiske bandet Electric Light Orchestra ble i 2014 gjenforent under navnet Jeff Lynne’s ELO. Det er også under dette navnet at de progressive poprockerne kommer til Norge fredag 14. september 2018.

LES OGSÅ: Mener konsertområdets smertegrense er nådd.


Jeff Lynne’s ELO har alltid vært kjent for sine store konserter og musikalske stil, som kombinerer rock, pop og klassisk musikk. Med 26 singler som har kommet inn på hitlistene i Storbritannia er Lynnes produksjoner noe av den mest gjenkjennelige musikken gjennom de siste 40 årene, og har medvirket til et salg på mer enn 50 millioner album verden over.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Lynne ser frem til bandets turné i 2018 og uttaler: Vårt publikum er fantastisk. De er som en del av bandet. Vi kan ikke vente med å spille for dem igjen.

LES OGSÅ: Arrangerte fest med nazitema.

Dersom man ikke klarer å vente et helt år med å oppleve Lynne & co live, utgir bandet også konsertfilmen «Wembley Or Bust» senere denne uka - 17. november. Her kan man se bandet fylle Wembley Stadion med rock n' roll, celloer og romskip foran et publikum bestående av 60.000 mennesker.


Billettsalget til konserten i Oslo Spektrum starter 17. november klokken 10:00 - via Ticketmaster.

ANNONCE