Nyhet

Raser mot Marilyn Mansons siste stunt: «Forstyrrende»

GAFFA.no - alt om musikk.

Pekte falsk maskingevær mot konsertpublikum i San Bernadino.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg etter at den albumaktuelle sjokkrockeren Marilyn Manson (bildet) trakk frem et falsk maskingevær (med mikrofonfeste) under en konsert i San Bernadino i California søndag kveld.

Både det faktum at USA igjen hadde blitt rammet av en masseskyting bare timer før konserten (i Texas) og at San Benardino var åstedet for et terrorangrep i 2015 hvor 14 mennesker ble drept har satt sinnene i kok.


LES OGSÅ: Lær mer om Beyoncé på by:Larm 2018.

TMZ skriver blant annet at Manson viste «en sjokkerende mangel på empati», og kaller stuntet «disturbing as hell». Nettstedet har også sikret seg en video av stuntet som skjedde under fremføringen av låta We Know Where You Fucking Live, hentet fra det nye albumet Heaven Upside Down.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Ifølge Pitchfork har Manson kommet med en uttalelse hvor han forsvarer det hele som «teaterspill» og sier at det falske maskingeværet var godkjent av en tilstedeværende politimann.


— Min opptreden var ikke ment å være respektløs eller vise ufølsomhet. Min empati går ut til alle som har blitt rammet av uansvarlig og forkastelig misbruk av EKTE våpen, skriver han blant annet.


LES OGSÅ: Stort intervju med Marilyn Manson.

Dette er ikke den første kontroversen rundt Manson denne høsten.

I september ble sjokkrockeren hardt skadd etter at sceneutstyr falt ned på ham under en konsert. Så sent som i midten av oktober fikk Mansons mangeårige bassist Twiggy Ramirez sparken fra Mansons band etter at anklager om seksuelle overgrep og vold kom frem i et innlegg på Facebook fra hans tidligere kjæreste Jessicka Addams.


ANNONCE