Nyhet

Anklager superstjernen for seksuell trakassering

GAFFA.no - alt om musikk.

Når vi nå kommer tettere på desember, kan Mariah Carey se frem til stadig mer oppmerksomhet på grunn av sin 1994-hit All I Want For Christmas Is You. Men i år får hun også litt mer uønsket oppmerksomhet.

Eieren av et firma som tidligere har hatt ansvar for Careys sikkerhet, Michael Anello, har nemlig truet med å saksøke sangerinnen på grunn av seksuell trakassering og andre ydmykelser. Det skriver TMZ.

LES OGSÅ: Guns N' Roses til Norge.


Ifølge Anello har Carey anklaget ham for å være rasist, og hun har angivelig ydmyket både Anello og firmaets øvrige sikkerhetspersonale ved å referere til dem som medlemmer av diverse hatgrupper, eksempelvis nazister, skinheads og Ku Klux Klan.

Artikkelen fortsetter under videoen.


I søksmålet beskriver Anello også hvordan Carey har utsatt ham for seksuell trakassering ved blant annet å utøve seksuelle handlinger med intensjon om at Anello skulle overvære dem. I en situasjon har hun angivelig spurt ham om å komme til sitt rom for å flytte på noe bagasje, og da han ankom rommet var hun kun iført gjennomsiktig undertøy.

LES OGSÅ: Nå kan du stemme på dine favoritter til GAFFA-Prisen.

Anellos advokat uttaler at søksmålet nå er satt på hold, noe som sannsynligvis skyldes at de to parter er i forhandlinger omkring et forlik.


ANNONCE