Nyhet

Alan Walker inn i YouTube-nettverk

GAFFA.no - alt om musikk.

YouTube-kanalen til den norske artisten er med 2,7 milliarder visninger allerede en av Nordens største. Nå har han inngått kontrakt med et nettverk som skal håndtere kanalen og musikkrettighetene hans der.

Det er Kampanje som melder at Walker og hans management Mer Recordings og Bad Taste Empire som har signert med YouTube-nettverket United Screens.

— Alan Walkers historie og hele fundamentet hans som artist er basert på den nære kontakten han har med sine fans. Alt startet på YouTube, fra hans første introduksjon til musikkproduksjon til hans første lansering som 15-åring i Bergen, sier Yonas Aregai, manager og partner i MER Recordings, i en pressemelding.


KRONIKK: «Det beklagelige P3-kartellet».

YouTube fortsetter å være like viktig nå som Walker er verdenskjent artist – for lengst ute av gutterommet. Ifølge Aregai gjelder det både som plattform for å kommunisere og interagere med så vel som å være det han kaller «en genial markedsføringsplattform». Den nye avtalen er «et steg videre», heter det.

Artikkelen fortsetter under videoen.


— YouTube har stor betydning for Alan, sier manageren.

United Screens åpnet nylig i Norge og beskriver seg på Facebook som et multiplattform-nettverk med fokus på online video, og som arbeider med skapere, annonsører og rettighetshavere. De jobber med 550 såkalte influencers i Norden.


LES OGSÅ: Festivalen gjør comeback i 2018.

(©NTB)

ANNONCE