Nyhet

Se den nye musikkvideoen til Charli XCX

Sangerinnen samarbeider med den britiske produsenten Mura Masa på ny singel - kort tid etter mixtape-utgivelsen «Number 1 Angel».

Charli XCX (bildet) har teamet opp med den britiske produsenten Mura Masa på singelen 1 Night. Singelen kommer bare uker etter at Charli XCX slapp mixtape-utgivelsen Number 1 Angel, med en rekke gjester - inkludert danske MØ, Uffie og ABRA.

Se videoen til 1 Night øverst i artikkelen.

LES OGSÅ: Klapp for sommeren.

Varmet opp for Katy Perry i Oslo

Den engelske sangerinnen og låtskriveren slo igjennom med et brak i 2014 med albumet Sucker, som ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA.

Året etter varmet hun også opp for Katy Perry i Telenor Arena i Oslo, samt spilte sin egen konsert på Slottsfjell i Tønsberg.

LES OGSÅ: Charli XCX på Slottsfjell: «Overbevisende energibombe».

— Følte jeg hadde noe å bevise

Ventetiden til oppfølgeren har blitt kortet ned med utgivelsene Vroom Vroom i 2016 og den ferske mixtapen Number 1 Angel.

— På mitt forrige album var jeg irritert over musikkbransjen og følte jeg hadde noe å bevise. Etter det følte jeg ikke at jeg hadde mer å bevise, uttalte Charli XCX overfor Rolling Stone i forbindelse med slippet av den nye mixtapen. Hun fortalte da også at den ferske utgivelsen var lydsporet til hennes ville netter.

Hør samarbeidet Charli XCX gjorde med MØ på Number 1 Angel.

BILDESERIE: Charli XCX og Katy Perry i Telenor Arena.

ANNONCE