Nyhet

Fra Venice Beach til Nord-Norge

Rafferty har allerede 200.000 månedlige lyttere til tross for at han bare har tre låter ute. Nå er amerikaneren klar for Trænafestivalen.

Los Angeles-baserte Rafferty (bildet) er bekreftet til sommerens utgave av Trænafestivalen.

— Vi gleder oss stort til å følge med videre på Rafferty, og er stolte av å være en av de første som presenterer han for det norske publikumet, sier Erlend Mogård-Larsen, bookingansvarlig i Trænafestivalen.

LES OGSÅ: PJ Harvey med stor konsert i Norge.


Rafferty som kanskje er mest kjent for singelen Apple Pie (som ble brukt av Apple i lanseringskampanjen til iPhone 6) har samarbeidet med den Grammy-vinnende produsenten Jeff Bhasker på sin kommende EP.

Bhasker har tidligere jobbet med artister som Kanye West, Mark Ronson, Bruno Mars og Jay Z.

Frank Sinatra, Johnny Cash og Elvis


Artisten har selv uttalt følgende om den kommende EP-utgivelsen:

— Stemningen er veldig maskulin, men det er en romanse knyttet til det. Jeg ønsker å skape noe som Frank Sinatra, Johnny Cash, og Elvis hadde. Det er moderne, men oppsummerer samtidig musikkens historie.

LES OGSÅ: Hør den første singelen fra Chuck Berrys nye album.


I skrivende stund har Rafferty kun sluppet tre låter, men har allerede over 200 000 månedlige lyttere på Spotify, Apple Music og Tidal.

Trænafestivalen arrangeres 6. - 9. juli. AURORA, Sigrid, Honningbarna, Aiming For Enrike og Wardruna er blant de andre artistene som er booket til festivalen.

Billetter kjøper du her!

LES OGSÅ: Ble droppet av Sony på brutalt vis.

ANNONCE