Nyhet

Boybandstjernen får rolle i «Star Wars: The Last Jedi»

...men han trodde han hadde forsnakket seg da han avslørte det hele i nytt intervju.

— Jeg er ikke en stormtrooper, men jeg er med, sa Take That-sanger Gary Barlow – som det i lengre tid har versert rykter om skal ha en minirolle i den kommende «Star Wars: The Last Jedi».

Bekreftelsen kom i et intervju med ITVs "Lorraine"-show, men Barlow lot til å angre ordene sine:

— Nå som jeg har sagt det, så er jeg antakelig ute. Jeg tror «Star Wars»-folkene er så strenge med informasjonen som gis. Så når jeg har sagt det, har jeg antakelig snakket meg ut av rollen igjen.


LES OGSÅ: Lorde avlører sitt verste konsertminne.

Men programleder Ross King var så grei at han før intervjuet gikk på luften, tok kontakt med «Star Wars»-sjefene – og fikk forsikringer om at Gary Barlows rollekarakter er trygg. Det skriver ITV på sin hjemmeside.

Flere kjendiser kan dukke opp i den kommende filmen


Ifølge The Guardian skal det versere en rekke ubekreftede rykter i ymse britiske tabloidaviser om hvilke andre celebriteter som hevdes å dukke opp i korte innslag: Angivelig skal prinsene William og Harry ha prøvd seg nettopp som stormtropper i en heisscene der også Benicio del Toro medvirket, filmet mens de var på besøk i Pinewood-studioet i fjor. Det samme påstås det at «Taboo»-aktuelle Tom Hardy gjør.

LES OGSÅ: A-ha med akustiske konserter i Norge.

En som derimot bekrefter en slik cameorolle, er Warwick Davis – som blir å se som en ewok også i «The Last Jedi». Den kortvokste «Willows»-skuespilleren hadde sin filmdebut som ewok i «Return Of The Jedi» i 1983, og vendte tilbake til rollen allerede i «Star Wars: The Force Awakens» i 2015.


— Det har jeg. Det er alt jeg kan si, lød det fra Davis til News.com.au i fjor høst.

(©NTB)

ANNONCE