Nyhet

Amerikansk listetopper spiller sin første konsert på norsk jord denne sommeren

Margo Price bekreftet til Oslo-festivalen Piknik I Parken.

Tre country-navn av høy kvalitet bekreftet til Piknik I Parken.

Amerikanske Margo Price (bildet), samt svenske Good Harvest og The Tarantula Waltz er klare for sommerens utgave av Piknik I Parken. Det bekrefter arrangørene av festivalen fredag ettermiddag.

— Man skal vel helst spare den aller største entusiasmen for de eksklusive headlinerne, men for mitt vedkommende kom det største jubelropet da bekreftelsen på Margo Price ramlet ned i innboksen. Ingen leverte et bedre debutalbum enn Midwest Farmer’s Daughter i 2016. Dette er 100 % autentisk country fra en kvinne som er i sitt rette element på scenen, sier festivalens bookingsjef Stian Pride til GAFFA.


LES OGSÅ: Hør første smakebit fra debutalbumet til Siv Jakobsen.

Kritikerrost listetopper

Den 33 år gamle amerikanske sangerinnen Margo Price har blitt hyllet som «country’s next star» av The Fader, og generelt blitt kritikerrost over hele verden. Med inspirasjon fra Merle Haggard, Willie Nelson, Loretta Lynn og Dolly Parton slapp hun sin solodebut Midwest Farmer's Daughter på Jack Whites plateselskap Third Man i fjor vår.


Albumet har toppet de amerikanske country-listene, og ble også kåret til et av fjorårets beste i GAFFA-redaksjonens årsoppsummering.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Konserten til Margo Price på Piknik I Parken blir hennes første i Norge. Hun spiller lørdag 24. juni.

LES OGSÅ: — Den mest poppa låta vi har spilt inn.

Datoene for Piknik I Parken er 22. til 24. juni, og fra tidligere av er blant andre Solange, Father John Misty, Spoon, Cass McCombs, Gundelach og Siv Jakobsen bekreftet til programmet.


Festivalen arrangeres i parken ved siden av Vigelandsmuseet i Oslo.

ANNONCE